رنگ کاری چوب
تلفن های تماس :
دفتر : 77591821-021
تماس فوری : 09128686919
کارگاه : 09366807547
کلیه خدمات رنگ کاری ،رنگ کاری کابیت،رنگ کاری درب کابینت،رنگ کاری درب های تمام چوب ، رنگ کاری درب چوبی ، سیلر و کیلر کاری درب چوبی ، رنگ کاری درب چوبی با استفاده از انواع رنگ های ضد آب تمام پلی استر ، پلی اورتان و رنگ های گیاهی ، پولیش کاری درب ، پولیش کاری کابینت،رنگ کاری کابینت مات، رنگ کاری کابینت سوپربراق،رنگ کاری درب چوبی،رنگ کاری درب تمام چوب،پولیش کاری درب چوبی،رنگ ضدآب مخصوص کابینت،رنگ ضدخش برای درب چوبی، انجام رنگ آمیزی کلیه درب های چوبی( لابی، اتاقی، سرویس و ……
آموزش رنگ کاری چوپ صفر تا صد شامل :
مراحل رنگ کاری چوب
سمباده زنی جوب
آموزش اجرای مراحل آستری و پرایمر تا آماده سازی کامل چوب
آموزش رنگ کاری درب چوبی
آموزش رنگ کاری انواع درب چوبی سفید ، رنگ درب چوبی پتینه ، پولیش کاری درب چوبی، سیلر و کیلر زنی درب چوبی
آموزش شناخت انواع رنگ های مخصوص درب چوبی و کابینت ،آموزش شناخت انواع رنگ های ضد آب و ضد خش وپلی اورتان و اپوکسی مخصوص درب چوبی و کابینت
تعمیرات رنگ درب های چوبی و پولیش کاری کابیت
رنگ درب کابینت، رنگ کردن کابینت ام دی اف وچوبی، رنگ درب چوبی، رنگ آمیزی کابینت چوبی، تعمیرات وخدمات رنگ کاری کابینت، خدمات رنگ درب چوبی وکابینت، رنگ اکریلیک برای کابینت
رنگ کاری چوب
تلفن های تماس :
کارگاه : 09128686919
کارگاه : 09366807547
رنگ درب کابینت، رنگ کردن کابینت ام دی اف وچوبی، رنگ درب چوبی، رنگ آمیزی کابینت چوبی، تعمیرات وخدمات رنگ کاری کابینت، خدمات رنگ درب چوبی وکابینت، رنگ اکریلیک برای کابینت
آماده سازی و رنگ کاری چوب خام مهم ترین رکن برای داشتن چوبی با دوام و با ماندگاری بالا است. رنگ کاری چوب علاوه بر زیبایی و جلای ظاهری چوب باعث افزایش طول عمر آن نیز می گردد.
همچنین پنهان شدن معایب چوب، جلوگیری از نفوذ حشرات موذی و حفاظت در مقابل رطوبت از دلایل دیگر رنگ کاری چوب است. بسیاری از منابع مالی و زمانی صنعت چوب به خاطر اجرای نادرست رنگ چوب از بین میرود.
برای رنگ کاری چوب لازم است ابتدا انواع رنگ های مورد استفاده در صنعت چوب را بشناسید و بعد با مراحل رنگ کاری چوب آشنا شوید.
انواع رنگ مناسب رنگ کاری چوب
به طور کلی انواع رنگ که برای چوب به کار برده می شود شامل موارد زیر است :
رنگ های فوری (کیلر، سیلر، نیم پلی استر، تمام پلی استر،رنگ های خودرو برای چوب)، لاک الکل، روغن گیاهی مخصوص چوب ، رنگ روغنی، روغن های طبیعی، واکس چوب طبیعی، رنگ پلی اورتان، رزین های اپوکسی، پتینه ی چوب و رنگ های سالم و بی ضرر برای اسباب بازی کودکان.
از نظر ظاهری نیز رنگ کاری چوب به دو دسته تقسیم می شود، رنگ های شفاف که در آن خود چوب دیده شود و رنگ های پوششی که سطح چوب دیده نمی شود. برای مثال اگر چوبی که میخواهیم رنگ کنیم خوش نقش باشد و بخواهیم نقوش آن به چشم بیاید باید از رنگهای روشن که زیر آن دیده میشود استفاده کرد و اگر بخواهیم چوبی که نقوش جالبی ندارد و بتونه هم شده است را رنگ کنیم بهتر است از رنگهایی استفاده کنیم که سطح کار را طوری بپوشانند که زیر کار دیده نشود.
رنگ کاری چوب با رنگ شفاف
رنگ کاری چوب با رنگ شفاف علاوه بر پوشاندن سطح و حفاظت آن لایه شفافی را بر روی چوب به وجود می آورد بدون آن که در نقش و موج چوب تغییری ایجاد کند. این نوع رنگ آمیزی که خود چوب در آن نمایان است اکثراً در رنگ آمیزی درب ها و سایر مصنوعات چوبی به صورت براق، مات و نیمه براق اجرا می گردد و شامل– سیلر – کیلر – پلی استر – نیم پلی استر می شود. در حال حاضر پر کاربرد ترین نوع رنگ در کشور ما همین رنگ های سلولزی و فوری هستند که در اغلب پروژه های چوبی از آن ها استفاده می شود.
رنگ کاری چوب با رنگ پوششی
رنگهای پوششی رنگ چوب را تغییر میدهند و حتی میتوان نقش و رگه چوب را با این رنگها ناپدید کرد. در رنگ کاری چوب مبلمان، میز ناهار خوری و سرویس خواب امروزی، از رنگ چوب پوششی استفاده میشود. به عنوان مثال سازه اصلی تخت خواب از چوب است؛ اما یک لایه رنگ روی سازه تشکیل شده و هیچ اثری از چوب دیده نمی شود. رنگ های روغنی از این دسته هستند.
رنگ کاری چوب شامل موارد زیرمی باشد .
مراحل رنگ کاری چوب شامل موارد زیر است، که باید هر مرحله کامل و با دقت و به تریتیب زیر انجام شود:
- تمیزکاری سطح چوب
- بتونه کاری سطح چوب
- سنباده زنی سطح چوب
- رنگ کردن چوب
تمیز کاری سطح چوب
ابتدا باید تمام فرورفتگی ها و برجستگی های سطح چوب، مانند جای چکش، لهیدگی، شکاف، ترک و … ترمیم شود.
بتونه کاری سطح چوب
سطوح چوب با انواع بتونه ، بتونه کاری می شود . انتخاب بتونه به نوع رنگی که استفاده می شود بستـگی دارد. با این کار تمام خـلـل و فرج و ترک های سطحی پر میشود و سطحی صاف و هموار را بوجود میآورد. ماده اصلی بتونه اغلب شامل پودرهای رنگی و مل می باشد و با استفاده از کاردک و لیسه، بتونه روی چوب کار می شود.
در زیر انواع بتونه که برای بتونه کاری قبل از رنگ کاری چوب مناسب است، آورده شده است:
- بتونه مل و سریش
- بتونه روغنی
- بتونه فوری
سنباده زنی سطح چوب
در این قسمت بتونه هایی که به چوب زده شده است سنباده می شود تا به سطح چوب برسد. هدف از این کار این است که فقط در میان خلل و فرج و ترکها و شیارها بتونه بماند و روی سطح بتونه ای باقی نماند، چون باعث افزایش اندازه قطعه چوبی میشود .و سطح کار یکدست نمی ماند.
سنباده ورق پارچه ای یا کاغذی که روی سطح آن دانه های سیلیس چسبانده شده است، ساخته شده است. هرچه تعداد دانه های سیلیس کمتر باشد و اندازه دانه های آن درشت تر باشد، سنباده زبرتر خواهد بود و شماره آن کمتر میباشد. بطور کلی تعداد دانه های سیلیس در سطح سنباده به شماره آن بستگی دارد. سنباده های مورد استفاده در رنگ کاری چوب، معمولاً دو نوع سنباده پوستاب و سنباده پارچهای قرمز هستند. سنباده زدن تنها بصورت دستی نمی باشد بلکه با استفاده از دستگاه های از قبیل ماشین پوست لرزون و دریل که به همه ی آن ها سری های خاصی وصل می شود، تا کار را بهتر سنباده زند و نقوش کار را زیبا تر نشان دهد.
مراحل رنگ کاری چوب
قدم اول: اجرای شاپان یا آستری
بعد از سنباده کاری، نوبت به آستر کاری میرسد یکی از معروف ترین انواع آستر شاپان نام دارد که در دو نوع قهوه ای و مشکی در بازار موجود می باشد که با استفاده از آن می توان طیف های مختلف رنگ قهوه ای مانند رنگ چوب فندقی را ایجاد کرد. شاپان توسط بنزین رقیق شده و به وسیله پارچه بدون پرز، روی سطح کار اعمال می شود. در هنگام شاپان کاری هر چقدر مقدار بنزین بیشتر باشد و شاپان کمتر، رنگ آن روشن تر می شود و برای تیره شدن رنگ چوب بهتر است شاپان بیشتر و مقدار بنزین آن کمتر باشد.
قدم دوم: پوشش سیلر
بلافاصله بعد از آسترکاری، سطح چوب را با سیلر پوشش داده می شود. سیلر از نفوذ رنگ به داخل چوب جلوگیری میکند و قبل از رنگ زدن باید بر روی چوب زده شود. سیلر را با تینر فوری رقیق می کنند و با قلم مو به سطح چوب می زنند. برای رسیدن به یک رنگ چوب خوب، سیلر زدن در چند نوبت و با فاصله زمانی کمتر از نیم ساعت روی سطح چوب انجام می شود و یک تا دوساعت زمان می برد تا کاملا خشک شود.
قدم سوم: سنباده نرم و پرداخت سیلر
بعد از خشک شدن سیلر، با توجه به اینکه سطح چوب کمی زبر میشود، عملیات سنباده کاری با سنباده ی نرم و پرداخت سیلر باید انجام می شود تا سطح کار کاملا صاف و صیقلی شود.
قدم نهایی: رنگ کردن چوب
بعد از طی کردن مراحل قبل، مرحله ی آخر رنگ کاری چوب است که در ادامه رنگ کاری چوب با کیلر، نیم پلی استر و تمام پلی استر به صورت مجزا معرفی شده است.
رنگ کاری چوب با کیلر
بعد از صیقلی یا صابونی کردن سطح چوب، از کیلر برای پوشش سطح چوب استفاده می شود. کیلر هم مانند سیلر توسط تینر فوری رقیق می شود و با استفاده از قلم مو یا پیستوله بر روی چوب پاشیده می شود. کیلر های مخصوص چوب به دو صورت کیلر مات و براق وجود دارد. برای تغییر رنگ کیلر می توان آن را با رنگ های مختلف فوری ترکیب کرد.
رنگ کاری چوب با رنگ پلی استر
پلی استر نیز رنگی است شفاف و بی رنگ و در رنگ کاری چوب کاربرد دارد. این رنگ در تینرهای فوری بسیار قوی حل می شود. رنگ های پلی استر در مقابل رطوبت، حرارت، الکل ها، اسیدها، روغن و چربی، مرکب و جوهر تا حدودی مقاوم هستند. پلی استر خود به دو دسته نیم پلی استر و تمام پلی استر تقسیم می شود که دو رنگ پرکاربرد در صنعت چوب ایران هستند. بیشتر شرکتهای تولیدی مبلمان و لوازم چوبی از این رنگها بهعنوان پوشش نهایی استفاده می کنند.
رنگ کاری چوب با رنگ نیم پلی استر
نیم پلی استر از سه جزء ماده اصلی رنگ (رزین، روغن های کوتاه، اوره فرمالدئید ) ، حلال (اتیلن) و سخت کننده (پاراتولوئن) تشکیل یافته است. این نوع از رنگ های چوب پس از مصرف احتیاج به پولیش ندارند و به دو صورت مات و براق در بازار عرضه می شوند. همچنین از تینر برای رقیق کردن رنگ نیم پلی استر استفاده می شود.
رنگ کاری چوب با رنگ تمام پلی استر
رنگ تمام پلی استر به دو دسته تمام پلی استر ایستاده و تمام پلی استر پلیشی تقسیم می شود. این رنگ ها از یک جزء ماده اصلی رنگ و یک جزء هاردنر (سخت کننده) تشکیل شده اند و ماده رقیق کننده ای ندارند و به علت اینکه در اثر رقیق نشدن تبخیر نمی شود، ضخامت لاک به همان ضخامت اصلی روی کار باقی می ماند، این دسته از لاک ها فوق العاده شفاف هستند. در رنگ کاری چوب هایی که شیرابه دارند، نمی توان پلی استر را به خوبی به کار برد، زیرا این چوب ها به سادگی خشک نمی شوند و به خوبی لاک را نمی پذیرند. به زبان ساده میتوان گفت، اگر احساس کردید روی چوب یک لایه شیشه کار شده است، احتمال بدهید که رنگ کار چوب روی آن پلی استر ایستاده یا تمام پلی استر کار کرده است. قیمت رنگ چوب تمام پلی استر ایستاده حدود دو برابر پلی استر پولیشی است. به دلیل اینکه پس از اجرای رنگ به سطح شیشه ای و صیقلی دست پیدا خواهید کرد و نیاز به پولیش نیست.
رنگ کاری چوب(سیلر ،کیلر ،پلی استر، نیم پلی استر… )
قبل از رنگ کاری چوب(سیلر ،کیلر ،پلی استر، نیم پلی استر… )زیر کاری باید انحام گیرد.که پوست زنی یکی از مهمترین آیتم های نقاشی چوب می باشد. اگر سنباده خوب انجام نشود. نه تنها سطح صاف نمی شود بلکه مصرف رنگ را بالا میبرد.
بتونه به موادي گفته ميشود كه براي پر كردن خلل و فرجها، ترك خوردگيها، زدگيها، پوشاندن سر پيچها و ميخها و به دست آوردن سطحي صاف و يكنواخت به كار ميرود.
به طور كلي در انتخاب بتونه نقاشی چوب يايد موارد زير رعايت شود:
1- محلي كه قرار است با بتونه پر شود
2- نوع چوبي كه با بتونه پر شود
3- نوع رنگي قرار است با بتونه پر شود
4- نوع آستر همرنگي كه قرار است تغيير رنگ در زمينه چوب به وجود آورد
بتونه هاي مورد مصرف درنقاشی چوب :
1- بتونه چوب
2- بتونه همرنگي
بتونه چوب:
اين بتونه ماده اي است ژله مانند و شفاف كه از تركيب سلولز و مواد رقيق كننده به دست ميايد . از اين بتونه در نقاشی چوب براي پر كردن زدگيهاي كوچك و خلل و فرج چوبهايي درشت بافت استفاده ميشود. حلال آن تينر فوري و رقيق شده آن ميتواند كار سيلر را انجام دهد. شفافيت اين بتونه باعث ميشود كه در نقاشی چوب زير رنگهاي شفاف تا عمق روزنه ها آشكار شود و زيبايي چوب را افزايش دهد. سطح مورد نظر را با تينر يا محلول رقيق شده نيترو سلولز ميپوشانند. بعد از خشك شدن آن سطح بتونه شده بايد سنباده شود تا فقط بتونه داخل روزنهاي چوب باقي بماند. بعد از پرداخت كار ميتوان سطح كار را آستري زد و يا رنگ كرد.
بتونه نقاشی چوباز مخلوط گلهاي معدني( رنكهاي معدني) آرد سريش يا سريشم و آب به دست ميايد . از اين بتونه براي پر كردن حفره ها و كنده كاريها ي چوبهايي كه بر روي آنها رنگهاي شفاف و يا آستري هم رنگي ميخورد و به منظور همرنگ كردن آنها با قسمتهاي ديگر چوب استفاده ميشود
رنگينه هاي معدني كه در تهيه اين بتونه نقاشی چوببه كار ميرود
– گل مل : كه به رنگ سفيد متمايل به زرد است و بيشترين سهم در تهييه بتونه نقاشی چوبرا دارد .
– گل اخرا : يا اكسيد آهن كه به رنگ مايل به قهوه اي است در تهييه بتونه نقاشی چوبکاربرد دارد ..
– گل امرا : كه به رنگ قهوه اي تيره است .
– گل ماشي : به رنگ متمايل به نارنجي است .
– لاجورد : كه به رنگ آبي تيره ( لاجوردي ) است .
– گل زرد كرم: به رنگ زرد سير است .
– گل سينكا : كه پودر خيلي نرم و به رنگ سفيد است .
در تهيه بتونه هاي در تهييه بتونه نقاشی چوبرا دارد . .ازدوده نيز استفاده ميشود . از دوده به عنوان رنگ سياه استفاده ميشود .بهترين نوع دوده يدون چربي است ( دوده سوئدي) . بايد توجه داشت كه در ساخت بتونه غلظت آن بسيار مهم است . هر چه رقیقی بتونه نقاشی چوب.زياد باشد چسبندگي آن نيز بيشتر خواهد شد ولي در عوض نشست آن بيشتر خواهد شد . و بعد از پرداخت در محل بتونه شده گودي به وجود ميايد براي اينكه بتونه نشست بشتري داشته باشد ميتوان بتونه را در دو مرحله بر روي كار زد .ابتدا بتونه را رقيق كرده بر روي كار ميزنيم و پس از خشك شدن و در مرحله بعد ميتوان از بتونه نقاشی چوب .غليظ استفاده كرد .
شرکت تی شین با بهره گیری از کادری مجرب، انواع نقاشی چوب- نقاشی پارکت- رنگ کاری کابینت چوبی و … را به شما مشتریان عزیز ارائه می دهد بازدید رایگان – مشاوره رایگان – کیفیت مطلوب – خدمات متمایز – قیمت مناسب هدف مـــا ضــــــــــایـــت شماست
خدمات رنگ کاری
کارگاه : 09128686919
کارگاه : 09366807547
سیلر، کیلر، تعمیرو تعویض رنگ، رنگ کاری چوب، رنگ کاری مبل، ورق کاری چوب، ورق کاری مبل، پلی استر، پولیش، رنگ کاری درب ، رنگ کاری کابینت